Persbericht

Contact voor de redactie:

Els Ossewaarde, Country Category en Marketing Manager HP, Personal Systems Group

Els.Ossewaarde@hp.com


+31 30 2222737

HP brengt bronzen notebook PC op de markt
Metallic behuizing met Imprint patroon

AMSTELVEEN, 6 november 2008 - HP kondigt vvandaag een lijn notebook PC's aan, geïnspireerd op de nieuwste modetrends in zilvergrijs- en bronstinten.

De 15,4' HP Pavilion dv5 en de 17' dv7 zijn met hun metallic behuizing en subtiele Imprint patroon dé accessoires voor modegevoelige trendsetters.

HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook (brons) HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook (zilvergrijs) Nieuw 'gekruist' HP Imprint patroon en krachtig entertainment De behuizing van de 15,4' HP Pavilion dv5 en de 17' dv7 Entertainment notebook PC's is voorzien van een gekruist geometrisch HP Imprint patroon in zilver- en bronstinten. Deze trendy notebook PC's zijn geoptimaliseerd voor probleemloos entertainment. Beide modellen hebben chromen toetsen die oplichten op het moment dat de PC wordt opgestart, een HP BrightView Infinity Widescreen en de meest recente Intel(TM) processoren. Daarnaast zijn ze uitgerust met een vingerafdruklezer en HP ProtectSmart Hard Drive Protection technologie, zodat beveiliging op eenvoudige en efficiënte wijze gerealiseerd kan worden. QuickPlay-software zorgt ervoor dat alle vormen van entertainment - van HD video tot digitale foto's, muziek en karaoke - met één mmuisklik toegankelijk zijn. De HP Pavilion dv5 en dv7 zijn voorzien van high definition video, een ingebouwde tv-tuner (bij geselecteerde modellen), afstandsbediening, het geluid van een thuisbioscoop en HDMI-video. Om sociale contacten te onderhouden en te communiceren bieden de notebook PC's een geïntegreerde low-light webcam en twee digitale microfoons.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook PC's zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf ¤ 599.

De HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook PC's zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf ¤ 699.

De bronzen HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook PC is verkrijgbaar voor een adviesprijs van ¤ 1.174.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al haar klanten - van de individuele consument tot de grrootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. HP heeft op 26 augustus 2008 de overname van EDS voltooid.