Ingezonden persbericht


Nico Dammers nieuwe Manager Indirect Sales EspritXB

Almere, 6 november 2008 - Per 1 november is Nico Dammers aangesteld als Manager Indirect Sales bij EspritXB. Nico Dammers was voorheen werkzaam als Channel Sales Manager bij Interoute. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor de channel sales en implementeerde hij de channel sales strategie. Daarvoor werkte Dammers onder meer bij T-mobile en Xoip.

Nico Dammers wordt bij EspritXB verantwoordelijk voor alle activiteiten die betrekking hebben op het uitbouwen van het indirecte verkoopkanaal. Zo zal hij zich de komende tijd onder meer bezig houden met het invoeren van een multi-level sales model en het opzetten van marketingactiviteiten. Ook is hij, in samenwerking met partners, verantwoordelijk voor het invoeren van marktsegmentaties en het introduceren van nieuwe concepten in de markt.

EspritXB is in juli 2008 ontstaan uit de overname van XB door Esprit Telecom. Het bedrijf levert ICT- en Telecommunicatiediensten aan zakelijke en not-for-profit ondernemingen in Nederland. EspritXB wil een groot deel van haar klantcontacten via resellers laten verlopen en is bezig hiervoor een aansprekende strategie op te zetten.

"Ik zie het als een grote uitdaging om het channel netwerk bij EspritXB vorm te geven en uit te bouwen. Voor resellers liggen er bij EspritXB grote kansen, met name voor diegenen die sterk zijn in de MKB markt", aldus Nico Dammers.

Over EspritXB

Esprit XB is een onafhankelijke ICT en Telecom dienstverlener in de zakelijke telecommarkt. Het bedrijf maakt bij haar dienstverlening gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders. EspritXB biedt de beste dekking voor xDSL en glasvezelverbindingen en biedt haar diensten onder meer aan via een uitgebreid netwerk van resellers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht