Ingezonden persbericht


SPAfinder maakt zoeken van wellnessvakanties en speciale kuren eenvoudiger

Wellnessvakanties worden steeds populairder. Niet alleen de verwenvakanties maar ook de vakanties naar SPA's en kuuroorden voor gezondheidsbehandelingen.

Op HotelSPA.nl vindt men met de SPAfinder snel en direct het aanbod van SPA's dat past bij de wensen en behoefte. Een SPA ter ontspanning en voor het verhogen van de conditie of een SPA ter verlichting van klachten. Per land krijgt men een overzicht krijgen van alle SPA's voor ontspannende behandelingen of een specifieke SPA voor speciale kuren.

Thermale baden
Al van oudsher worden thermale bronnen gebruikt voor het verlichten van klachten. Zoals bijvoorbeeld spier/gewrichts-, huid- of reumatische klachten. Deze thermale bronnen liggen bijvoorbeeld in kuurlanden als Duitsland, Hongarije en Tsjechië.

Thalassotherapie
Thalassotherapie vindt haar oorsprong in Frankrijk. Naast ontspanning bieden thalassotherapiecentra behandelingen voor spier/gewrichtsklachten maar ook programma´s voor anti-stress, jonge moeders, mannen, menopauze of afslanken.

Wintersport, golfen en strand
Wintersport en golfen zijn activiteiten die vaak gecombineerd worden met wellness en bij een strandvakantie wordt de aanwezigheid van een wellnesscentrum ook steeds vaker op prijs gesteld. Een keuze maken op basis hiervan behoort ook tot de mogelijkheden.

Over HotelSPA.nl

HotelSPA.nl geeft een overzicht van hotels met een spa/wellnessfaciliteiten. In binnen- en buitenland. Hiervoor wordt samengewerkt meet gerenommeerde touroperators.

Het aanbod op HotelSPA.nl wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe SPA´s. Ook wordt aandacht besteed aan SPA-trends, rituelen en kuren.

Op HotelSPA.nl kan de bezoeker het hotel direct boeken. Wellnessarrangementen kunnen direct of ter plaatse geboekt worden.