Ingezonden persbericht


-persbericht-

Samsung lanceert website voor narrowcasting en digital signage: www.samsungdisplaysolutions.nl

Delft, 6 november 2008, Samsung Electronics heeft vrijdag 31 oktober 2008 haar nieuwe website gelanceerd. Www.samsungdisplaysolutions.nl is geheel toegewijd aan de mogelijkheden en oplossingen van Samsung op het gebied van narrowcasting en digital signage. Met deze website bevestigt Samsung het belang van dit marktsegment en verstevigt andermaal haar focus.

Samsung is marktleider in Nederland op het gebied van Large Professional Displays. Deze professionele displays zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik op het gebied van narrowcasting en digital signage. De lancering van de website valt samen met een aantal nieuwe toepassingen en nieuwe modellen displays. Tevens maakt Samsung een nieuw concept bekend: 'InfoEasy'.

'We hebben veel te vertellen.' zegt Mark Sluis. Sales Manager Display Solutions van Samsung. "Met een range van 32' tot en met 82' en nog eens oplossingen als Outdoor, Touch en ingebouwde PC, zochten wij een dedicated platform om te communiceren. En met ons 'InfoEasy' concept maken we narrowcasting interessanter voor iedereen." Samsung is nu in staat om ook bij een display van 32' een volwaardige ingebouwde pc te leveren, de 320MXn. "Met deze nieuwe oplossing beantwoorden wij aan een duidelijke vraag vanuit de markt, volwaardige technologie tegen een attractieve prijs, van een simpele PowerPoint presentatie tot een adequate netwerk oplossing, bij Samsung is er geen beperking.'" Door op de website video, geluid, foto's en tekst te integreren, onderstreept Samsung ook het belang van content. 'Content is een essentieel onderdeel van de totale oplossing, succes wordt er vaak door bepaald. Ook wij hebben daar veel aandacht en energie aan besteed'. Samsung biedt met haar nieuwe website een sterk platform voor narrowcasting en de laatste display technologie.

-einde persbericht-


---