Mojo Concerts



The Unholy Alliance met o.a. Slayer nu in Amsterdam

Toen The Unholy Alliance voor de eerste maal Nederland aandeed in oktober 2004, was Rotterdam het werkterrein van de discipelen van de duivel. Na 's Hertogenbosch voor het vervolg moet nu eindelijk Amsterdam het ontgelden. Want met deel drie van deze godslasterlijke tournee wordt opnieuw hel en verdoemenis gepredikt. En net als bij de twee vorige edities is ook deze keer de hoofdrol weggelegd voor Slayer.

Controversieel, verguisd, maar nog lang niet uitgespeeld: Slayer beschikt over een indrukwekkende lijst van verdiensten waar andere bands alleen maar van kunnen dromen. Bovenaan prijkt het album Reign in Blood uit 1986 dat de geschiedenisboeken is ingegaan als beste speed metal album ever.

Overige bands die deze keer alles wat heilig is omver trappen zijn Trivium, Mastodon en Amon Amarth. Een vierde (openings)act wordt binnenkort bekend gemaakt. Duivelaanbidders en satandevoten, maak u op voor deze muzikale hellevuur!

Vrijdag 7 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 49,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 17.30 uur, deuren open: 16.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 12 juli om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten.