Gemeente Reimerswaal


Unieke kans voor starters op de woningmarkt in Kruiningen!

Geplaatst op: 20-10-2008
door: ()

In het nieuwbouwplan Zandweg in Kruiningen is door Bouwraadhuis te Kruiningen, in samenwerking met de gemeente, een plan ontwikkeld voor de bouw van 6 koopwoningen aan de Leeuwenhoeklaan. Voor de goedkoopste woningen (de 4 tussenwoningen) bestaat de mogelijkheid tot het verkrijgen van een starterslening (zie het hierna volgende artikel). Overigens, u komt evengoed in aanmerking voor een woning als u géén starterslening aanvraagt.
U kunt zich bij de gemeente laten inschrijven als belangstellende voor het startersproject. Een inschrijfformulier kunt u opvragen bij het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon (0113) 395 395. De inschrijving is verlengd tot en met vrijdag 7 november 2008, dus u kunt nog meedoen.

Voor de inschrijving is een inschrijfvergoeding van EUR 100,-- verschuldigd. Inschrijving kan slechts plaatsvinden door een belangstellende in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 30 jaar op het moment van inschrijving. Belangstellenden die al ingeschreven staan voor een bouwkavel, dienen voor dit project afzonderlijk in te schrijven.
Na afloop van de inschrijvingstermijn zal de gemeente de volgorde loten waarin de ontwikkelaar van het project (Bouwraadhuis) met belangstellenden gaat onderhandelen over de verkoop van de woningen. Bij het opstellen van de lijst wordt rekening gehouden met een bepaalde rangorde (eerst inwoners van Kruiningen, daarna van Reimerswaal, en daarna pas belangstellenden van buiten de gemeente Reimerswaal). De rangorde van belangstellenden die in dezelfde groep vallen, wordt bepaald door loting.

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Zegers van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is op werkdagen van 10.00 uur tot 14.30 uur en vrijdag tot 12.00 uur bereikbaar onder doorkiesnummer (0113) 395 395 of per mail onder j.zegers@reimerswaal.nl. Nadere informatie kunt ook verkrijgen bij mevrouw L. Komkommer, doorkiesnummer (0113) 395 214. Zij is bereikbaar van maandag tot en met woensdag.