AutoRai

Winter vol verrassingen bij Hyundai

(10/29/2008)
Hyundai pakt op vrijdag 7 en zaterdag 8 november flink uit met een grootscheepse landelijke wintercampagne. Voor slechts 2,50 euro controleert de Hyundai Erkend Reparateur de auto op tal van âwintergevoeligeâ componenten, waardoor de klant zich verzekerd weet van een auto die veilig de winter in kan. Het thema is: âeen winter vol verrassingenâ.

Tijdens de Hyundai Winterinspectie wordt elke klant die zijn of haar auto laat controleren door de Hyundai Erkend Reparateur getrakteerd op een kop dampende erwtensoep. Ook krijgt iedereen een leuke Hyundai Ice Frosted-koffiemok cadeau. Bovendien heeft Hyundai tal van scherpe aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen in petto. Als klap op de vuurpijl zijn er duizenden prachtige prijzen te winnen. Als hoofdprijs geeft Hyundai maar liefst twee Hyundaiâs i10 Active Cool ter waarde van ⬠9.295,- weg.

Opbrengst ten goede aan Willem-Alexander Kinderfonds Ook dit jaar vormt veilig autorijden in de winter de basis van de Hyundai Wintercampagne. Met de inspectie van een aantal wintergevoelige componenten zorgt de Hyundai Erkend Reparateur ervoor dat zijn klanten zorgeloos de winter tegemoet kunnen zien. Eventuele aandachtspunten worden tijdig gesignaleerd en zo nodig in overleg direct hersteld. Bovendien kan de klant tijdens de Wintercampagne kiezen uit diverse winterproducten met aantrekkelijke kortingen, zoals accuâs, ruitenwisserbladen en (winter)banden. Ook zijn er gevarieerde (wintersport)accessoires in de aanbieding. De klant betaalt voor de winterinspectie slechts ⬠2,50. De landelijke totaalopbrengst komt geheel ten goede aan het Willem-Alexander Kinderfonds.

Twee kansen op hoofdprijs
Hyundai-rijders ontvangen een persoonlijke brief met daarop een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij de Hyundai Erkend Reparateur controleren of zij een van de ruim 10.000 prijzen hebben gewonnen. Dit zijn onder meer: tien Nintendo Wii-pakketten ter waarde van ⬠290,-, vijftien TomTom Europe XL V2 31-navigatiesystemen ter waarde van ⬠229,-, veertig Hyundai-horloges ter waarde van ⬠55,- en tal van kleinere prijzen.
Als hoofdprijs geeft Hyundai twee Hyundaiâs i10 Active Cool ter waarde van ⬠9.295,- weg. Wie zijn unieke winnummer niet aantreft op de poster in de showroom, heeft namelijk nog een extra kans met de Hyundai sms-actie. Door âi10â plus de unieke wincode te smsâen naar een speciaal actienummer, kan de rijder een gloednieuwe Hyundai i10 Active Cool winnen.

Stormloop
In 2007 liep het storm tijdens de Hyundai Winterinspectie. Dit jaar zijn de verwachtingen opnieuw hooggespannen door de aantrekkelijke kortingen, scherpe aanbiedingen en de vele mooie prijzen die er te winnen zijn. De in 2007 geserveerde erwtensoep was in ieder geval een goede graadmeter voor het succes; er werd meer dan 15.000 liter uitgeschonken.