Gemeente Woudrichem

Ontsapnning op de dag van de Mantelzorg

`Zorgen voor een ander is TOPsport'

Ontspanning op de Dag van de Mantelzorg

Werkendam/Woudrichem - HOOM organiseert op vrijdag 7 november a.s. voor mantelzorgers in de gemeenten Werkendam en Woudrichem een ontspannende dag. Mantelzorgers kunnen even de tijd nemen voor zichzelf en ontspannen na weer een jaar van topprestaties. Het belooft een ontspannende en gevarieerde dag te worden, die plaatsvindt in Cultureel Centrum `De Bolderik', Nanningh Keyserstraat 2 te Sleeuwijk.

De Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers vinden het zorgen vaak vanzelfsprekend, maar moeten over een goede conditie en doorzettingsvermogen beschikken om deze topprestatie te kunnen leveren. Ze verdienen dan ook een ereplaats!

Mede dankzij een extra subsidie van de gemeenten Werkendam en Woudrichem kan HOOM ook dit jaar weer een ontspannende dag organiseren. Op vrijdag 7 november a.s. wordt van 11.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma aangeboden, onderbroken door een heerlijke lunch. Nadat de mantelzorgers tijdens een bingo het geluk beproefd hebben, worden zij verrast met een aantal inspannende en ontspannende workshops. Het belooft een ontspannende dag te worden, waarbij ook gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen.

Voor nadere informatie en inschrijving kunt u terecht bij:

HOOM, Wilma Pennings, coördinator mantelzorg, T: 06-12054940 / (0168) 356555,

E: wpennings@hoomondersteuning.nl