Feestelijke start bouw Kristal te Ouderkerk aan den IJssel

06/11/2008 13:17

Stichting Vestia Groep

Aan de oostkant van de gemeente Ouderkerk bouwt Vestia Midden-Nederland het nieuwbouwproject Kristal. Dit project omvat twee kleinschalige en stijlvolle (koop)appartementencomplexen die hun naam eer aan doen. In week 45 zal de aannemer starten met de grondwerkzaamheden voor dit project. Een feestelijke gebeurtenis die Vestia niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan.

Daarom nodigt Vestia de toekomstige bewoners, wethouder Boere van de gemeente Ouderkerk en andere betrokken partijen uit om op vrijdag 7 november om 14.00 uur bij de feestelijke handeling van de start bouw van het project Kristal aanwezig te zijn op de bouwlocatie. Aansluitend zullen zij gezamenlijk een klein hapje en drankje nuttigen in zaal "De Drie Maenen", Abelenlaan 1 in Ouderkerk a/d IJssel.

Het nieuwbouwproject wordt gebouwd aan de noordkant van de gemeente op de hoek van de Burgemeester Neetstraat en de Burgemeester van Waningstraat. In het ontwerp is rekening gehouden met de bouwhoogtes in de directe omgeving, vandaar dat de appartementen slechts 3 woonlagen tellen. De appartementen hebben een vriendelijke uitstraling, de bakstenen gevel wordt afgewisseld met glas. De dakterrassen zorgen voor een speels beeld en bieden de bewoners de mogelijkheid om te genieten van de prachtige buitenomgeving.

Ruime keuze aan appartementen

Kopers hebben in Kristal een ruime keuze uit verschillende 3- en 4- kamerappartementen. Zo zijn er appartementen met een royaal zonneterras, voor de overige woningen bestaat de mogelijkheid om een wintertuin te realiseren. De woningen zijn gelegen op een eiland en zijn bereikbaar via een toegangsbrug. Rondom de appartementengebouwen wordt een binnenterrein aangelegd waar bewoners hun auto kunnen parkeren. De appartementen hebben een startprijs vanaf 200.000,- euro v.o.n. Inmiddels is 80% van de appartementen verkocht.

Toewijzingsprocedure

De woningen die nog niet verkocht zijn zullen bij voorrang worden toegewezen aan geïnteresseerden die woonachtig zijn in, of sociaal gebonden zijn aan, de gemeente Ouderkerk. Daarnaast zijn deze geïnteresseerden minimaal 55 jaar of zijn op dit type woning aangewezen op medische gronden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de woningen of de toewijzingsprocedure kan men contact opnemen met Verdoold Makelaars op telefoonnummer (0180) 59 15 15, e-mail: info@verdoold.nl. Bezoek ook eens de website www.woneninkristal.nl.





http://www.vestia.nl