Gemeente IJsselstein


Groot onderhoud aan wegen

Datum: woensdag 27 augustus 2008
In het kader van groot onderhoud aan wegen wordt een gedeelte van de Dissel en de voetpaden van Arianehof, Rakethof, Maanlanderhof, Nasahof en Clennhof opnieuw bestraat. Daarnaast wordt de Italiëlaan in zijn geheel herstraat.
Start werkzaamheden
De werkzaamheden starten, afhankelijk van de weersomstandigheden, op 8 september voor Dissel, Arianehof, Rakethof, Maanlanderhof, Nasahof en Clennhof en duren enkele weken.
De werkzaamheden aan de Italiëlaan starten op 11 september.

Bereikbaarheid
Aannemers- en wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon BV voert, in opdracht van de gemeente IJsselstein, de bestratingswerkzaamheden uit. De bereikbaarheid van de woningen worden gedurende deze werkzaamheden zo optimaal mogelijk gehouden. U wordt vriendelijk verzocht uw auto op de Dissel en Italiëlaan ergens anders neer te zetten zodat de werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Wij hopen op uw begrip, waarbij wij verwachten dat de overlast, zo deze er is, tot een minimum beperkt blijft.

Meer informatie
Heeft u vragen/opmerkingen over de werkzaamheden, neem dan contact op met de heer C.L. Boot, afdeling Stadsbeheer, (030) 686 1718.

U kunt ook contact opnemen met de aannemer (Aannemers- en wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon BV te Bodegraven); de heer Speksnijder, 06-53214895.