Ingezonden persbericht



- DIT IS EEN ORIGINEEL PERSBERICHT VAN DE VERENIGING PLATFORM ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS (PZO) EN DAVILEX -

PZO en Davilex gaan samenwerkingsverband aan

Den Haag/Houten, 7 november 2008 ­ De Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers en Davilex zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor kunnen PZO-leden voortaan profiteren van hoge korting op de aanschaf van administratieve software van Davilex.

Voor zelfstandige ondernemers is het hebben en bijhouden van een goede (financiële) administratie van cruciaal belang. De administratieve software van Davilex voor onder meer boekhouden, factureren en relatiebeheer helpt de ondernemer om op eenvoudige wijze en zonder al te veel tijd de administratie bij te houden. PZO en Davilex maken het PZO-leden nog eens extra makkelijk door op alle administratieve softwarepakketten van Davilex een korting van tenminste 25% aan te bieden.

PZO, opgericht in 2002, is de grootste onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor zelfstandige ondernemers zonder personeel. Iedere zelfstandige ondernemer kan lid worden van de Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers. Bijna 20.000 zelfstandigen in tal van sectoren weten zich inmiddels als lid van PZO voor hun collectieve belangen direct vertegenwoordigd in politiek Den Haag. Daarnaast hebben deze zelfstandigen toegang tot een scala aan bijzondere ledendiensten, waaronder de mogelijkheid om tegen zeer gunstige collectieve tarieven en voorwaarden verzekeringen af te sluiten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en pensioen.

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen met behulp van de administratieve software van Davilex op eenvoudige en overzichtelijke wijze ingevoerd worden.


- EINDE BERICHT -


Noot voor redacties
Achtergrondinformatie (