Travel Unie International Nederland N.V.

DUITSLAND BIJ HOLLAND INTERNATIONAL NU AL BOEKBAAR VOOR ZOMER 2009

Rijswijk, 30 oktober 2008 â Holland International is er weer vroeg bij dit jaar. Boek nu al een vakantie naar Duitsland voor zomer 2009 en profiteer van hoge vroegboekkortingen. De Duitsland brochure biedt voor ieder wat wils, zo zijn er all inclusive accommodaties, vakantieparken en hotels, maar ook sportieve-, verwen- of pretparkarrangementen en fietsreizen. Dé aanrader van onze product manager is de keten van Landidyll hotels.

Landidyll hotels
Landidyll zijn kleinschalige familiehotels, die vaak al generaties lang in de familie zijn. Dat betekent liefde voor het vak. De verschillende hotels liggen op de mooiste en rustigste plekjes verspreid over Duitsland. Holland International heeft er een 20-tal opgenomen in de brochure. Ze beschikken allemaal over een goede, vaak regionale, keuken en de eigenaar is vaak ook de kok. De kamers zijn verzorgd en er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer in de hotels. Het milieu staat hoog in het vaandel. Niet alleen op papier, maar het is ook onderdeel van het keuzebeleid van de keten. Er is veel aandacht voor lokale producten in de keuken, er is gecontroleerde afvalverwerking en er wordt zuinig gebruik gemaakt van energie.

Voordelig met kinderen naar het pretpark
Er zijn veel vakantieparken en accommodaties met familiekamers die uitstekend geschikt zijn voor een verblijf met het hele gezin. Bovendien gelden er vaak hoge kinderkortingen, die soms zelfs geldig zijn voor kinderen tot en met 16 jaar. Nieuw zijn de korte familiearrangementen, waarbij een entreebewijs voor een pretpark (Movie Park Germany, Europa Park, Wunderland Kalkar, Heide Park, Legoland en Tropical Island) en een overnachting in een hotel dichtbij het pretpark inbegrepen zijn. Bij Phantasialand is het zelfs mogelijk om een hotel te boeken in het pretpark zelf.