ECORYS Nederland BV Postbus 4175 3006 AD Rotterdam

Bezoekadres Watermanweg 44 3067 GG Rotterdam

T 010 453 88 00 F 010 453 07 68

© 2008 ECORYS Nederland BV
Andrew van der Zee naar ECORYS Vastgoed

Andrew van der Zee 7 november 2008 - Andrew van der Zee is per 1 december 2008 benoemd tot partner en manager vastgoedeconomie bij ECORYS Vastgoed.

Hij is zeer ervaren in gebiedsontwikkelingen, politieke en ambtelijke verhoudingen binnen gemeentes, grondbedrijf en
ontwikkelbedrijftrajecten, projectmatig werken, het managen van vastgoed-gerelateerde zaken, en contracten binnen vastgoedtrajecten. ECORYS wil met zijn benoeming de dienstverlening aan met name de gemeentes verder professionaliseren en uitbreiden.

Andrew is zijn loopbaan begonnen bij het toenmalige Grondbedrijf Rotterdam (nu OBR) als planbegeleider. Daarna vervulde hij verschillende vastgoed-gerelateerde functies binnen Rotterdam (Rotterdam Waterstad, Weena en Schouwburgplein, Willemspoortunnel en Kop van Zuid).
Vervolgens werd hij directeur Grondbedrijf bij de gemeente Breda en algemeen directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Breda. In deze functies waren naast de traditionele ontwikkelfuncties binnen een gemeente, ook de beleidsvelden Milieu en Cultuur ondergebracht. Tijdens de daaropvolgende reorganisatie was hij gemeentesecretaris van de gemeente Breda. Hierna was hij gedetacheerd bij de provincie Noord-Brabant. Hier hield hij zich bezig met de begeleiding en beoordeling van de subsidietrajecten Stedelijke Zones (spoorzone projecten B5-steden) onder het programma Mooi Brabant en met het opzetten van een Ontwikkelingsbedrijf, evenals met advisering over alle vastgoedactiviteiten.