Gemeente Valkenswaard

laatste deel Schaapsloop 2

Afbouw laatste deel Schaapsloop 2

In week 45 zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de afbouw van het laatste deel van industrieterrein Schaapsloop 2 in Valkenswaard. Het betreft onder meer grondwerk voor het aanleggen van het laatste stuk van het vrijliggend fietspad aan beide zijden van de Dragonder (tussen huisnummer 24 en 49). Verder worden enkele uitritten van bedrijven op de hoofdrijbaan van de Dragonder aangepast, waardoor vrachtwagens voortaan gemakkelijker en veiliger de weg kunnen oprijden.

Op woensdag 26 november worden de nieuwe fietspaden geasfalteerd. In verband hiermee zijn de bedrijven aan de Dragonder tussen nummer 24 en 49 die dag een aantal uren moeilijk bereikbaar.

Op donderdag 27 november wordt de fietsverbinding geasfalteerd tussen de Dragonder en de Zeelberg. Dit fietspad loopt over het tracé van de oude spoorbaan en is nu nog een zandpad. Deze werkzaamheden leveren geen overlast op voor de bereikbaarheid van de bedrijven. De totale afbouwwerkzaamheden op en bij de Dragonder duren tot aan de kerstvakantie.

Ten slotte moet nog een asfalttoplaag worden aangebracht op het laatste deel van de hoofdrijbaan van de Dragonder. Daarvoor is het echter in deze tijd van het jaar te koud. Deze werkzaamheden zullen in het voorjaar van 2009 plaatsvinden.

Informatie
Bedrijven aan de Dragonder ontvangen een brief van de gemeente met informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun panden.

Met vragen kunt u terecht bij de toezichthouder op het werk, de heer F. Jetten van RA infra. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2076163.