Gemeente Valkenswaard

Sportactiviteitenkalender voor basisscholen

Sportactiviteitenkalender voor basisscholen

In week 46 wordt een sportactiviteitenkalender uitgedeeld aan alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Op deze kalender staan alle sportactiviteiten voor basisschoolleerlingen in de maanden november en december.

De activiteitenkalender zorgt ervoor dat het complete aanbod met betrekking tot sport en bewegen op een overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Op de kalender staan alleen activiteiten die belangrijk zijn voor basisschoolleerlingen, zoals schoolkampioenschappen, sportdagen, lokale evenementen, en nog veel meer.

Sportverenigingen kunnen activiteiten aanmelden Als een sportvereniging of (sport)organisatie ook met hun activiteit op de kalender wil, kunnen zij contact opnemen met René Hendrikx, medewerker programma Buurt-Onderwijs-Sport van de gemeente Valkenswaard. U kunt een e-mail sturen naar
rene.hendrikx@valkenswaard.nl of bellen naar 040-2083 469.

Activiteitenkalender ook op www.valkenswaard.nl Begin januari ontvangen de basisscholen weer een nieuw exemplaar. U kunt de activiteitenkalender ook bekijken op onze onze website onder het kopje 'leven in Valkenswaard' en dan doorklikken naar 'Sport' vervolgens 'BOS-impuls'. De activiteitenkalender is een onderdeel van de Buurt-Onderwijs-Sport impuls van de gemeente Valkenswaard.