Stadsdeel Amsterdam-Noord

Meld je aan voor de Ondernemersprijs 2008! Thema: Eten & Drinken.

Een kroegbaas die 5000 euro wint? Ja, dat zou zomaar kunnen. Want ook kasteleins behoren tot de kanshebbers voor de Ondernemersprijs Amsterdam-Noord 2008. Het thema is dit jaar: Eten & Drinken.

De prijs van 5000 euro kan gaan naar slagers, traiteurs, cateraars, slijters, restaurateurs, hoteliers, (banket)bakkers, kasteleins, supermarktondernemers en frietbakkers in Noord. Wie verkoopt de beste haring? Wie bakt de lekkerste taarten? Wie koopt de meest exquise wijn in? Wie creëert de beste ambiance in café of restaurant?

Er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden. Zo moet het bedrijf zich digitaal of schriftelijk (laten) aanmelden. En de motivatie bij de aanmelding is van het grootste belang. Voor de jury is het belangrijkste selectiecriterium: de toegevoegde waarde voor Amsterdam-Noord op culinair gebied.

Aanmeldingen moeten uiterlijk maandag 17 november bij het stadsdeel binnen zijn. Digitaal verzenden kan via deze website. Kijk bij Ondernemen op de homepage. Behalve de wedstrijdvoorwaarden is daar ook het inschrijfformulier te vinden.