Gemeente Eijsden

Spoorwegovergangen, werk in uitvoering

Prorail voert binnenkort werk uit aan de een aantal spoorwegovergangen in deze gemeente. Prorail doet dit om de veiligheid voor de weggebruikers te verbeteren.

Werk in november

In het weekend van vrijdag 7 november tot maandag 10 november 2008 vinden werkzaamheden plaats aan de NS-overwegen aan de Ir. Rocourstraat en de Grubweg .

Tijdens worden de spoorwegovergangen op genoemde data van vrijdagavond 23.30 uur tot maandagochtend 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Bij de overweg aan de Ir. Rocourstraat staan borden die de omleidingroute markeren.

Werk in december

Op 5 december 2008 zullen werkzaamheden plaatsvinden aan de NS-overweg in de Groenstraat, op 9 december 2008 aan de NS-overweg in de Boomkensstraat en op 10 december 2008 aan de NS-overweg in de Ir. Rocourstraat.

Tijdens deze werkzaamheden worden de spoorovergangen uit oogpunt van de verkeersveiligheid van 7.30 uur tot 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Ook hier worden borden geplaatst die de omleidingroutes markeren.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Katzschner van de afdeling Grondgebiedzaken. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer (043) 409 52 79.