Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 3 november 2008

NIEUW SEIZOEN TEQUILA: CARAMBA WAT EEN PROGRAMMA!

Een depressieve clown, een serveerster met iets te veel handicaps voor haar beroep en een onzichtbare hond. Het zijn allemaal ingrediënten van een gloednieuw seizoen Tequila, dat op vrijdag 7 november om 22.00 uur begint. Naast vaste castleden Edo Brunner, Arie Koomen en Tina de Bruin zijn er dit seizoen twee nieuwe gezichten te zien bij Tequila: Steyn de Leeuwe (Try Before You Die, De Nieuwste Show) en Dara Faizi (De Nieuwste Show) .

Het dagelijks leven saai? Niet als je er een twist aan geeft en daar een verborgen camera op zet. Het resultaat: grappen in guerrillastijl en humor die je nooit zat wordt. In de nieuwe afleveringen gaat Tina de Bruin de mist in als serveerster met iets te veel handicaps voor haar beroep. Steyn laat een onzichtbare hond uit, Edo dringt zich op als superheld en Arie speelt een depressieve clown die om het minste geringste in tranen uitbarst.

Ook nieuw is het Tequilahuis met verborgen camera s waar pizzabezorgers en loodgieters in de val worden gelokt. In de eerste aflevering wordt een niets vermoedende broodjesbezorger onderdeel van een SM-act. Al met al meer dan genoeg materiaal voor weer een seizoen bizarre televisie met een flinke dosis humor. Of, zoals Tina de Bruin het omschrijft: Ik hou van schlagers, bockworst en grote tieten. Maar zonder Tequila erbij doet het me eigenlijk niets.

Tequila, vanaf vrijdag 7 november van 22.00 uur tot 22.20 uur wekelijks te zien van bij BNN op 3.