Provincie Zuid-Holland

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de tentoonstelling en de voorstelling Thuis in de Jeugdzorg met Sara Kroos Vrijdag 7 november om 08:30 uur (ochtend)
Theater Concordia, Hogezand 42 in Den Haag

De bekende cabaretière Sara Kroos, tevens ambassadrice van de jeugdzorg, geeft op vrijdag

7 november een theatervoorstelling vóór en mét kinderen uit de jeugdzorg. En er is een tentoonstelling met kunstwerken van de kinderen.

De tentoonstelling en voorstelling maken onderdeel uit van de Week van de Jeugdzorg van 1 tot en met 8 november 2008. In iedere provincie en/of stadsregio geeft Sara deze week een voorstelling. De show bestaat uit muziek, sketches, dans, rap, een improvisatieverhaal en filmpjes van bekende Nederlanders over hun 'thuis'. Voor de voorstelling zijn kinderen uit de jeugdzorg uitgenodigd, maar ook kinderen uit de groepen 7 en 8 van een aantal genodigde scholen. Het programma is als volgt:

08:30 uur Welkom met koffie en thee en iets lekkers 08:30 uur Opening tentoonstelling in de foyer door Martin van Engelshoven-Huls, gedeputeerde Zuid-Holland. Met kunstwerken van kinderen uit de jeugdzorg over thuis'. 09:15 uur Start theatershow Sara Kroos
10:15 uur Einde voorstelling, napraten in de foyer

Wilt u zo vriendelijk zijn uw aanwezigheid voor 7 november aan te melden via de telefoon of de

e-mail?

Met vriendelijke groet,
Sandra Slagboom (Stadsregio Haaglanden, 06 - 41 18 20 58) Gerard Hofstede (Provincie Zuid-Holland, 06 - 46 02 41 56)


---- --