Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid nu ook VIP Enterprise partner van VMware

Valid blijft voorop lopen op het gebied van virtualisatie

Eindhoven, 7 november 2008 - Het reeds bestaande Gold Consultancy partnership (VAC) van Valid met VMware is uitgebreid met de VIP Enterprise status. Op het Virtualisatie forum van VMware, dat onlangs werd gehouden in de Van Nelle fabriek te Rotterdam, presenteerde Valid dit logo voor het eerst aan het publiek.

Valid wil haar klanten voorop laten lopen door de succesvolle inzet van ICT. Op het gebied van virtualisatie loopt Valid zelf ook voorop: ze was er als een van de eerste bij. Met VIP Enterprise toont Valid aan over de juiste competentie en ervaring te beschikken om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn op het gebied van virtualisatie.

Om VMware VIP Enterprise partner te worden moet een partner meerdere personen in dienst hebben met VMware certificering. Valid voldoet ruimschoots aan deze voorwaarde: met meer dan 60 gecertificeerde professionals is Valid zelfs een van de grootste VMware partners in Nederland.

Valid is partner van diverse vooraanstaande technologieleveranciers. Door deze partnerships heeft Valid toegang tot de laatste producten en ondersteuning en zijn haar klanten verzekerd van een professionele en adequate dienstverlening.

Foto 1: De van Nelle fabriek te Rotterdam Foto 2: Op het V-forum konden diverse presentaties worden bijgewoond

Foto 3: Valid loopt voorop op het gebied van virtualisatie Foto 4: De stand van Valid op het V forum van VMware

Figuur 1: het VAC Gold consultancy logo Figuur 2: het VIP Enterprise logo

** EINDE PERSBERICHT **

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. De ervaren professionals van Valid adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van Tailor-made Software, Business Intelligence en Infrastructures. Valid telt 300 medewerkers en heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

Over VMware:
VMware is de populairste software voor de optimalisatie en het beheer van IT-omgevingen. VMware-software kan worden ingezet om de doelmatigheid van de IT-infrastructuur te vergroten, de kosten te verlagen en sneller te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.

** NOOT VOOR DE REDACTIE,

Ingezonden persbericht