Ingezonden persbericht


Persbericht

3 oktober2008

Steve van Deventer houdt mannenconferentie

Na vele jaren elders in het land, vindt de jaarlijkse Mannenconferentie onder leiding van Steve van Deventer nu plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. 'U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk priesterschap, ...God ten eigendom!' (1 Petrus 2:9) begint Steve van Deventer zijn relaas over de mannenconferentie. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 november spreekt hij samen met Louis Els over het thema 'Koningen en Priesters'.

Volgens Van Deventer verlangt God de Vader ernaar dat mannen door de kracht van de Heilige Geest hun rechtmatige plaats zullen innemen. ,,Hiervoor heeft God de mensen geschapen, en hij heeft een duidelijk plan dat de mens zijn schepping zal besturen en bekleed zal zijn met zijn gezag,'' aldus Van Deventer.

De mannenconferentie loopt van vrijdagavond 7 november tot zaterdagavond 8 november. ,,Dan kunnen de mannen zondag weer bij hun gezin zijn.'' Deelthema's die onder anderen worden behandeld zijn 'Kiezen om geleid te worden door de Heilige Geest' en 'Het horen van de stem van God'. Verder wordt God veel aanbeden en zijn er een tweetal workshops.

Mannen zijn van harte op deze mannenconferentie uitgenodigd. Zij kunnen zich hiervoor opgeven op www.betteld.nl. De kosten voor het weekend variëren van ¤ 72 per persoon voor een meerpersoonskamer in de herberg tot een luxe chalet met douche en toilet van ¤ 95 per persoon. De maaltijden zijn hierbij inbegrepen. Een daggast betaalt ¤ 65 met maaltijden en ¤ 37,50 zonder.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht