Gemeente Laarbeek


Glasvezelnetwerk OnsBrabantNet

LAARBEEK - De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk breiden zich komende week ook uit naar Beek en Donk. In de week van 3 tot en met 7 november wordt er in de volgende straten gewerkt (in alfabetische volgorde).

Aarle-Rixtel

Albers Pistoriusstraat, Dorpsstraat, Dr. Timmersstraat, Goossensstraat, Havenweg, Heindertweg, Helmondseweg, Kanaaldijk, Kannelustweg, Klokkengietersstraat, Klokstraat, Past. Vd Heuvelstraat, Schoolstraat, Sengersweg en de Wilhelminalaan.

Beek en Donk

Anjerstraat, Berkendijkje, Burgemeester van Nispenstraat, Dijkstraat, Irisstraat, Leliestraat, Margrietstraat, Mauritsstraat, Nassaustraat, Oranjelaan, Pater Vogelsstraat, Prins Hendrikstraat en de Provinciale weg.

Lieshout

Bunders, Burg Vd Heuvelstraat, Cattenhool, Crommenacker, De Dorsvlegel, De Eg, De Gaffel, De Klumper, De Ploeg, De Schoffel, De Schop, De Spil, De Vorst, De Wieken, De Zeis, De Zicht, Dorpsstraat, Franciscushof, Hemelrijk, Heuvel, Hoekendaal, Lankelaar, Molendreef, Provinciale weg, Ribbiusstraat, Ruitjensakker en de Schutsstraat.