Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nieuw tijdschrift: Playhouse Disney!

Hoofddorp, 7 november 2008 - Nu in de winkel! Playhouse Disney. Een nieuw tijdschrift voor kleuters dat zes keer per jaar verschijnt.

Spelen, kijken en ontdekken...
Wie kent ze niet van tv? Winnie de Poeh, Teigetje en Iejoor, Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Minnie Mouse en Katrien. Wat is er nu leuker om deze Disney vriendjes ook terug te zien in een tijdschrift? Dat kan vanaf nu met Playhouse Disney!

In dit vrolijke kleuterblad kan ieder kind verder spelen met zijn vriendjes van de televisie. Nieuwsgierige kleuters ontdekken de wereld met Disney's Kleine Einsteins, gaan met Winnie de Poeh het bos in en spelen lekker mee met Mickey in zijn Clubhuis. Kortom, ouders en kinderen kunnen urenlang samen kijken, puzzelen, (voor)lezen en ontdekken met Playhouse Disney.

Playhouse Disney verschijnt om de twee maanden en kost ^ 3,25.

Het eerste nummer ligt vanaf vandaag in de winkel.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht