Mojo Concerts

Perfect onthaasten met Sígur Ros in Amsterdam

Een willekeurig optreden van Sígur Ros gaat je niet in de koude kleren zitten. Sterker nog, waar ze ook maar optreden is het direct muisstil en kun je een speld horen vallen. Dat is niet verwonderlijk, want hun bloedmooie, fragiele songmateriaal vergt de uiterste concentratie van iedere toehoorder. Wie ze eerder live aan het werk heeft gezien, kan er over meepraten, want de IJslandse formatie kun je niet makkelijk in een hokje stoppen en van een label voorzien.

In 2005 maakte het Nederlandse publiek voor de eerste keer live kennis met Sígur Ros als voorprogramma van Radiohead. Nu doen ze het op eigen kracht en steeds meer en meer mensen raken onder de indruk van hun muzikale pareltjes. Cuba, Londen en -uiteraard- IJsland dienden als decor (en inspiratiebron) voor de opnames van nieuwe album Með suð í eyrum við spilum endalaust (vrij vertaald With a buzz in our ears we play endlessly). Toe om te onthaasten? Een Sígur Ros optreden is de perfecte manier om de hectische wereld een avondlang aan je voorbij te laten gaan.

Maandag 17 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 34,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 12 juli om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten.