Interpolis maakt spelshow RTL 4 'Succes Verzekerd' mogelijk

15/10/2008 10:21

Interpolis Verzekeringen N.V.

Interpolis is een bijzondere samenwerking aangegaan met zender RTL 4 en producent Blue Circle. Resultaat: een spelshow genaamd 'Succes Verzekerd' met Carlo Boszhard als presentator. Aan het begin het spel ontvangt de kandidaat één miljoen euro. Om dat geld ook mee te mogen nemen naar huis moet hij zeven vragen goed beantwoorden.

Rob Coolen, directeur Particulieren Interpolis: "Verzeker niet zomaar alles maar alleen wat er echt toe doet. Dat is de boodschap die centraal staat in onze campagne Helder Moment. De spelshow 'Succes Verzekerd' biedt Interpolis een podium om voor een langere periode het 'bewust verzekeren' over te brengen en te laten beleven door een groot publiek. Die mogelijkheid biedt bijvoorbeeld een op zichzelf staande commercial niet. Met 'Succes Verzekerd' geven we mensen dus een extra prikkel om goed over verzekeren na te denken. Bij Interpolis zijn we er niet op uit om mensen over te verzekeren. We zijn uit op echte oplossingen en een eerlijke relatie met onze klanten." Interpolis is blij met de beslissing van RTL om het programma op zaterdagavond primetime uit te zenden. Erland Galjaard, programma directeur van RTL 4:"Succes Verzekerd is zoals een zaterdagavondspel moet zijn: spannend en toegankelijk, met Carlo als perfecte host. Ik zie dit programma dan ook echt als een verrijking voor de gezellige zaterdagavond van RTL 4."

Uitleg spel

Hoeveel geld de kandidaat uiteindelijk op z'n bankrekening kan zetten, wordt bepaald door zijn kennis en tactisch inzicht. De deelnemer krijgt zeven categorieën vragen te zien en mag vervolgens zelf bepalen in welke volgorde hij de categorieën speelt. De eerste vraag heeft twee antwoordmogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier enzovoort. Denkt de 'miljonair' het antwoord op de multiplechoicevraag te weten, dan zet hij daar al z'n geld op in. Weet de kandidaat op alle zeven vragen meteen het juiste antwoord te geven, dan gaat hij als miljonair naar huis.

Twijfelt de kandidaat, dan kan hij voor maximaal drie vragen een verzekering afsluiten. Dit betekent dat hij zijn geldbedrag kan verdelen over de antwoordmogelijkheden waarover hij twijfelt. Uiteraard gaat alleen het geld dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde.

Uitzendschema

De wekelijkse spelshow is voor het eerst te zien op zaterdagavond 8 november om 21.30 uur bij RTL 4. De herhaling is de dag erna om 14.30 uur. In totaal worden acht afleveringen uitgezonden. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard.