Gemeente Waterland

23 oktober 2008

Open dag hulpverleningsdiensten gemeente Waterland

Op zaterdag 8 november kunnen geĂŻnteresseerden tussen 12:00 en 17:00 uur een kijkje komen nemen in het nieuwe onderkomen van de hulpverleningsdiensten in de gemeente Waterland. Het complex (de Werf ) bij de rotonde aan de Bernhardlaan herbergt de nieuwe onderkomens van de politie, centrale post ambulancevervoer (CPA) en de gemeentelijke brandweer Waterland.

Tijdens de open dag is een speurtocht uitgezet voor de kinderen en geven medewerkers uitleg over de nieuwbouw. De eerste 50 deelnemers die de speurtocht hebben afgerond krijgen een leuke attentie. De hoofdprijs van de speurtocht is een lunch met drie vriendjes/vriendinnetjes op de brandweerkazerne. De winnaar wordt dan van school opgehaald met een echte brandweerauto!

Daarnaast geven de politie en de brandweer deze dag voorlichting over veiligheid en kunnen de kinderen een rondje meerijden met een klassieke brandweerauto. Ook zal de bepakking van de brandweervoertuigen bekeken kunnen worden en geven medewerkers van de politie en brandweer uitleg over hun werkzaamheden.

U bent allen van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen!
---