Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden



* Verkiezingen 2008

Lijsttrekkersdebat en verkiezingsmarkten

27 oktober 2008 - In de aanloop naar de verkiezingen organiseert Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden drie verkiezingsmarkten en een lijsttrekkersdebat. Bezoekers kunnen kennismaken met de partijen en kandidaten die strijden om een zetel in het nieuwe waterschapsbestuur.
De markten worden gehouden op zaterdag 8 november op het terrein van de rioolwaterzuiveringsinstallaties in Utrecht, Woerden en De Bilt van 11.00 tot 16.00 uur. Het lijsttrekkersdebat is op zaterdag 8 november om 14.00 uur op de zuivering in Utrecht.

Van 13-25 november houdt het waterschap verkiezingen voor een nieuw bestuur. Bij deze verkiezingen doen voor het eerst partijen en belangengroeperingen mee. Om de kiezers kennis te laten maken met de verschillende partijen en hun standpunten, presenteren zij zich op een verkiezingsmarkt. Deze verkiezingsmarkt vindt plaats op het terrein van de rioolwaterzuiveringsinstallaties in Woerden, De Bilt en Utrecht. De markten zijn onderdeel van een open dag en duren van 11.00 tot 16.00 uur.

Ontmoet de lijsttrekkers: 8 november om 14.00 uur in Utrecht

In de aanloop naar de verkiezingen organiseert het waterschap een verfrissend debat over waterbeheer. Niet alleen de partijen komen aan het woord, maar ook de bezoekers krijgen ruimschoots de gelegenheid om de lijsttrekkers aan de tand te voelen.
Discussieer mee, stel kritische vragen en laat u informeren!

Het lijsttrekkersdebat vindt plaats op 8 november om 14.00 uur op de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Utrecht, Zandpad 1a.

Open dag rioolwaterzuiveringsinstallaties

Op zaterdag 8 november houdt het waterschap open huis op de rioolwaterzuiveringsinstallaties in Utrecht, Woerden en De Bilt. Iedereen is van 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom. Ieder half uur starten gratis rondleidingen. En voor de kinderen zijn er waterproefjes, spelletjes, theater en muziek.

Kom langs, de koffie staat klaar!

De adressen


* Rioolwaterzuiveringsinstallatie Utrecht, Zandpad 1a;
* Rioolwaterzuiveringsinstallatie De Bilt, Groenekanseweg 189, Groenekan/De Bilt;

* Rioolwaterzuiveringsinstallatie Woerden, Barwoutswaarder 53.