Prijswinaars ontvangen gratis Bruynzeel keuken

30/10/2008 09:51

Bruynzeel Keukens

BERGEN OP ZOOM, 29 oktober 2008 - Bruynzeel Keukens heeft op 25 oktober jl. aan 2 prijswinnaars een complete keuken geschonken. Door deel te nemen aan de wedstrijd voor het slimste en origineelste recept, zijn zij in de prijzen gevallen. Deze wedstrijd vond plaats tijdens de openingscampagnes - 15 tot en met 24 oktober - van de vestigingen in Nijmegen en Rotterdam (Alexandrium). Op 8 en 22 november a.s. worden nog 4 prijswinnaars blij gemaakt met een gratis keuken.

Bruynzeel richt zich in deze vernieuwde winkels voornamelijk op 'de slimme keuken': Slim in kwaliteit, prijs en bergonomie.

Bergonomie - met de B van Bruynzeel - is een uniek concept dat slim opbergen en een logische indeling van de keukenruimte koppelt aan een doordachte ergonomie. De loopafstand en werktijd in de keuken wordt hierdoor met 25% teruggebracht en de opbergruimte wordt maar liefst 55% beter benut.

Als gerenommeerd keukenbedrijf met meer dan 110 jaar ervaring is Bruynzeel Keukens inmiddels een autoriteit in de keukenwereld en weet als geen ander dit concept op de markt te zetten.