AutoRai

Daihatsu Winter Controle Dag op 8 november

(11/4/2008)
Zoals ieder jaar organiseert Daihatsu ook dit jaar weer een nationale controledag, dit jaar op zaterdag 8 november. Vorig jaar stond de verlichting centraal vanwege de landelijke campagne van de overheid âGoed licht, beter zichtâ. De opkomst was zeer goed. Ruim 8.000 Daihatsu rijders en eigenaren van andere merken bezochten de dealers. Dit jaar staat de controledag in het teken van âwinterklaarâ.

Alle Daihatsu-rijders zijn wederom van harte welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur een bezoek te brengen aan de Daihatsu-dealer. De dealer zal dan gratis uw Daihatsu onderwerpen aan de 15-puntencontrole. De koffie staat klaar.

Na afloop van de gratis controle ontvangt iedere deelnemer een leuke, gratis attentie: De Daihatsu Voordeelagenda 2009 met handige tips op het gebied van zuinig rijden. De agenda staat ook bol met allerlei uitstapjes en evenementen in Nederland. Achterin de agenda staan een honderdtal kortingsbonnen, die recht geven tot maar liefst 25% korting op restaurants, musea, dierenparken en nog veel meer.