Ingezonden persbericht


Programmawijziging Latin Dance Night

Ray de la Paz vervangt Sonora Carruseles

Helaas heeft Sonora Carruseles het eerste deel van de Europese tour moeten cancellen waardoor het optreden tijdens de Latin Dance Night niet doorgaat. Sonora Carruseles wordt vervangen door de zanger Ray de la Paz. De la Paz is vooral bekend geworden als lid van Spanish Harlem Orchestra en heeft al vele hoogtepunten in zijn carriere bereikt waaronder een platina album en een Grammy award in 2004. Twee jaar geleden was de la Paz met het Spanish Harlem Orchestra hét hoogtepunt van de Latin Dance Night 2006.

Naast de la Paz is ook de band La Bosé toegevoegd aan het programma. La Bosé speelt kawina, een Afro-Amerikaanse muziekstijl, met traditionele instrumenten uit Afrika.

Eliades Ochoa, wereldwijd beroemd geworden met de Buena Vista Social Club, K-Liber, La 33, Zulu 9.30, Mariachi Tierra Caliente, Ache Cubano en DJ Rojo vs. DJ Mitch 'El Huracán Del Ritmo' sieren het verdere programma. De timetable vindt u in de bijlage.

De kaartverkoop voor de Latin Dance Night loopt hard en de editie van 2008 wordt er één die de bezoeker niet snel zal vergeten.

De dansworkshops vinden dit jaar tijdens de avond plaats op unieke wijze, in de vorm van een 'Silent Disco' - Door de koptelefoon hoort de deelnemer de muziek en de aanwijzingen van de docent. Deelname is gratis. Naast de optredens kan de bezoeker genieten van cocktailshakers, DJ's, masseurs en een heuse Caribbean Ice bar.

Latin Dance Night
Zaterdag 8 november - Aanvang 20:00 uur
De Oosterpoort Groningen (hele gebouw)
www.latindancenight.nl

Kaartverkoop
Kaarten kosten ¤ 28,- (excl. Servicekosten) en zijn te koop bij de 150 grotere postkantoren, Ticketlijn: 0900-3001250 (¤ 0,45), www.ticketservice.nl, VVV's, GWK's, kassa De Oosterpoort, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen