TROS

Hilversum, 06-11-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 8 november

Radio 2 - 16.00 uur

BRIGITTE KAANDORP EN DI-RECT IN TROS MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker ontvangt zaterdag 8 november de volgende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ:

Di-rect is al bijna tien jaar een van de populairste bands van Nederland. Deze maand doen zij een theatertour met een integrale uitvoering van de rockopera 'Di-rect doet Tommy'. Live is Tommy altijd de ultieme rockbelevenis geweest. Een uniek concert waarbij zoveel energie loskomt, dat het een ware uitputtingsslag is. Logisch dat regisseur Jos Thie en vertaler Jan Rot voor dit bijzondere theaterproject voor Di-rect hebben gekozen. Di-rect staat immers bekend om hun energieke live optredens.

Het is precies 25 jaar geleden dat Brigitte Kaandorp het Camerettenfestival won. Deze feestelijke gelegenheid was een mooie aanleiding om haar vastgelegde theater-oeuvre eindelijk aan het publiek te presenteren. Dit doet zij met een box met maar liefst negen dvd's. Op dit moment staat zij in het theater met haar programma Zó.

Live is een Amerikaanse rockband die bekend is van grote hits als 'Lightning Crashes', 'I Alone' en 'Overcome'. Ze staan op het moment in het Sportpaleis in Antwerpern voor The Night of the Proms. Leadzanger Ed Kowalczyk komt speciaal voor TROS MUZIEKCAFÉ naar Amsterdam om onder andere de nieuwe single 'Forever' te zingen. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl