Nutricia opent haar deuren voor technici

06/11/2008 16:59

Intelligence Group

Nutricia Zoetermeer organiseert op 8 november a.s. een Open Dag. Mensen met een technische achtergrond en ervaring in of belangstelling voor procestechnologie zijn welkom voor onder andere een rondleiding door de fabriek.

"Onze medewerkers zijn trots op de complexe productielijnen en de nieuwe technieken waarmee wij onze vloeibare voeding ontwikkelen en produceren. Dit delen zij graag met geïnteresseerde technici uit de regio. Uiteraard met als doel toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten.", aldus Huub Kouwenhoven, Manager Technische Dienst bij Nutricia.

Nutricia ontwikkelt, produceert en verkoopt via haar eigen verkooporganisaties in de hele wereld speciale voedingen die bestemd zijn voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving: baby's en peuters en mensen met speciale voedingsbehoeften. Het ontwikkelen van deze producten vraagt dan ook om een uiterst nauwkeurig en hygiënisch productieproces. Het Supply Point Zoetermeer produceert voor de divisies Baby en Medische voeding binnen Groupe Danone. De Open Dag is een bijzondere gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen.

Tijdens de Open Dag wordt men rondgeleid langs de complexe productielijnen, maakt de bezoeker kennis met medewerkers en kan men de Nutricia-sfeer proeven. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om over het vak te praten met storingsmonteurs die de rondleiding (mede)verzorgen.

Aanmelden voor de Open Dag kan via www.daaromnutricia.nl. Hier staat ook meer informatie over de organisatie en het functieprofiel. Bij grote belangstelling krijgen vakgenoten voorrang.





http://www.daaromnutricia.nl