Ontmoet uw toekomstige handelspartner!

14/08/2008 10:34

EVD

EVD organiseert economische missie naar Indonesië , 8 tot en met 13 november 2008

Van 8 tot en met 13 november 2008 organiseert de EVD een economische missie naar Indonesië (Jakarta en Surabaya). De EVD nodigt bedrijven graag uit om deel te nemen aan deze missie. De missie wordt opgezet rond de thema's (duurzame) energie, 'foodprocessing', milieutechnologie, waterbeheer en infrastructuurontwikkeling. Daarnaast is er (beperkte) ruimte voor deelname door bedrijven uit andere sectoren. De sluitingsdatum voor inschrijving is 12 september 2008.

De missie biedt Nederlandse bedrijven de gelegenheid in contact te komen met potentiële Indonesische zakenpartners en geeft hen een goed beeld van de mogelijkheden die deze markt te bieden heeft. De missie vindt plaats onder leiding van een hoge ambtenaar van het ministerie van Economische Zaken. Voor bedrijven ontstaan hierdoor unieke mogelijkheden om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.

Het aantal deelnemers is verbonden aan een maximum en wordt behandeld op volgorde van binnenkomst. In verband met de geringe beschikbare capaciteit op de vluchten rond de data van deze missie, worden bedrijven geadviseerd zo spoedig mogelijk te reageren. Voor meer informatie over het voorlopig programma, "matchmaking", netwerken en deelname kunnen geïnteresseerden surfen naar de website www.evd.nl/missies.

De EVD is een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. Het ondersteunt ondernemers en publieke organisaties bij het internationaal ondernemen en samenwerken door informatie te verstrekken over buitenlandse markten, actieve promotie van het Nederlandse bedrijfsleven in het buitenland en persoonlijke begeleiding. Via een groot aantal concrete regelingen en programma's biedt het agentschap projectmatige en financiële ondersteuning aan specifieke sectoren en ondernemingen. Verder beschikt de EVD over een groot nationaal en internationaal netwerk en helpt het agentschap ondernemers en organisaties bij het leggen van contact met voor hen belangrijke

zakenpartners in het buitenland.





http://www.evd.nl/missies