PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

Wie kunt u waar op aan spreken?

Topvrouwen, de leider van de toekomst is een vrouw!!!


Datum: Zaterdag 8 November '08

Tijd: 13.00-18.00 uur

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam
Info: Fanny Bod

Voorzitters van de PvdA-vrouwennetwerken Emine Bozkurt en Fanny Bod, presenteren met trots de conferentie: Topvrouwen, de leider van de toekomst is een vrouw!!!

Met o.a. Mariëtte Hamer, Nebahat Albayrak, Agnes Jongerius, Sanderijn Cels, Manon van der Garde, Lilianne Ploumen ... en JIJ!

Doe mee, denk mee, praat met en laat je inspireren door mensen aan de top. En door elkaar! Wees morgen je eigen held. Met gasten uit binnen en buitenland. Uit de politiek en daarbuiten.

Op zaterdag 8 november van 13.00-18.00 uur, in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Toegang gratis. Wees er op tijd bij, toegang op volgorde van aanmelding!

Kijk voor de meest recente informatie over programma en aanmelding op www.vrouwen.pvda.nl
Meer informatie:

De PvdA-vrouwen maken zich sterk voor het benutten van vrouwelijk talent, voor zichzelf en voor het nut van het algemeen. Meer vrouwelijke leiders betekent een betere vertegenwoordiging en meer diversiteit. En meer diversiteit leidt tot meer kwaliteit.

Met meer vrouwen aan de top kunnen eindelijk de zaken geregeld worden die voor vrouwen (en mannen) van belang zijn, zoals de voorwaarden voor het stimuleren van arbeid en zorg/kinderopvang. Vrouwelijke leiders zijn rolmodellen voor andere vrouwen en geven aldus een extra impuls aan de verspreiding van vrouwelijk leiderschap.

Dit vrouwelijk leiderschap is niet autoritair, gezaghebbend, resultaatgericht, hiërarchisch, controlerend, maar coachend, luisterend, mensgericht en delegerend. Eigenschappen die traditioneel met vrouwen en vrouwelijkheid worden geassocieerd. Er is behoefte aan deze nieuwe vormen van leiderschap, in de economie, vanuit werknemers en vanuit de politiek. Kijk naar de behoefte aan zelfstandige, hoogopgeleide, creatieve denkers/professionals, kijk naar het nieuwe werken, kijk naar het aantal vrouwelijke leiders in de politiek of naar het succes van mannen die gebruik maken van stereotiep vrouwelijke eigenschappen.

Van vrouwelijk leiderschap profiteert de hele samenleving.

Wil je deelnemen, meld je dan zo snel mogelijk aan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van de bijeenkomst nodig: 5605. Ben je lid van de PvdA, houd dan ook je relatienummer en postcode bij de hand. Wil je een introducee menemen dan kun je dat aangeven bij het telefonisch reserveren.

Als je geen lid bent, word je tijdens kantooruren automatisch doorverbonden met een van onze medewerkers.