Ingezonden persbericht


Met onder andere Jannes, Nick & Simon, Mooi Wark en Thomas Berge

MPF Markelo
bijna uitverkocht

MARKELO - Meer dan tachtig procent van de kaarten voor het komende Mega Piratenfestijn in Markelo is al verkocht. Organisator Eddy Mensink verwacht af te stevenen op een uitverkochte tent. ,,Zorg dat je er op tijd bij bent, als je een kaartje wilt. Als ik hoor wat sommige mensen in de zwarte handel moeten neerleggen voor een kaartje, schrik ik wel eens. Die zwarthandel is ons echt een doorn in het oog, want wij doen er juist alles aan om de entreeprijs zo laag mogelijk te houden", zo laat Mensink weten.

Het TROS Mega Piratenfestijn slaat op zaterdag 8 november voor het eerst de tenten op in Markelo. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme feesttent. Op het programma staan optredens van tal van artiesten uit de piratenwereld. Van Nick & Simon tot Mooi Wark, van Jannes tot de 3J's en van Thomas Berge tot Helemaal Hollands. De tent kan plaats bieden aan vele duizenden bezoekers. Het Mega Piratenfestijn is onlosmakelijk verbonden met de huidige populariteit van het Nederlandstalige lied. Niet voor niets maakt de TROS inmiddels registraties van het festival voor het TV-programma Sterren.nl. Vandaar dat het Mega Piratenfestijn ook sinds kort ook de naam TROS mag dragen.

Programma

Nick & Simon, Jannes, Monique Smit, 3J's, Mooi Wark, Jan Keizer, Koos Alberts, Jacques Herb, Dennie Christian, Peter Koelewijn, Helemaal Hollands, Stef Ekkel, Patrick!, Corry Konings, Kevin Smit, René Schuurmans, Grad Damen, Thomas Berge, Lucas & Gea, Martin Dams, Alex, Edwin van Hoevelaak en Brookduo. Meer namen volgen nog.

VVK

Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins in Markelo, Bruna in Goor; The Readshop in Haaksbergen; Kantoorvakhandel & Lederwaren Elly Schouten in Lochem, Boekhandel Kramer in Neede, Music Store in Rijssen, Boekhandel Kramer in Borculo, de Music Stores in Raalte en Ommen en de Primera's in Enschede, Hellendoorn, Nijverdal en Hengelo (Ov). Ook bij alle vestigingen van Music Store in de Benelux, bij de landelijke Primera's en bij Paylogic (www.paylogic.nl, tel: 0900-72956442) kunt u kaarten bestellen. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar op de site www.megapiratenfestijn.nl.

Meer info:
www.megapiratenfestijn.nl