Ingezonden persbericht


Nr. 263

Hilversum, 6 november 2008

Het eerste LoveMatch-huwelijk!
Zaterdag 8 november, 9.55 uur, Z@pp

Het EO-kinderprogramma LoveMatch is dé datingshow voor vrijgezelle meesters en juffen. Zaterdagochtend start het vijfde seizoen van het liefdesprogramma. Met nieuwe, onthullende onderdelen is de kans op het vinden van de ware liefde nog groter! Voor de makers van het programma heeft het nieuwe seizoen een extra feestelijk tintje, want: het eerste LoveMatch-huwelijk is in aantocht!

Geslaagde matches
Het eerste Love Match-huwelijk staat deze zomer gepland; meester Gert-Jan en juffrouw Hanneke verloofden zich op 5 oktober. En zij vormen niet de enige geslaagde match. Ook Meester Stefan en juffrouw Iris uit seizoen 4 zijn inmiddels een stel. Net zoals meester Ramon en juffrouw Annelies, die elkaar een jaar geleden via LoveMatch ontmoetten. De kinderen uit de betrokken klassen zijn uiteraard lyrisch. Want in het programma zijn zij de belangrijkste adviseurs.

Nieuwe onderdelen
In het nieuwe seizoen krijgen de meesters of juffen de kans om bij de matches thuis te kijken, omdat dat natuurlijk veel over iemand zegt. Daarnaast krijgen de leerkrachten de mogelijkheid om de matches twee onthullende vragen te stellen; vragen over thema's die hij of zij belangrijk vindt in een relatie.


---

Noot voor redactie,