Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam epische centrum van de pokerwereld

Master Classics of Poker gestart

Hoofddorp/ Amsterdam, 8 november De 17de editie van de Master Classics of Poker in Amsterdam is gisterenavond gestart. De Master Classics of Poker is één van de grootste en bekendste internationale pokertoernooien in Europa. Afgelopen jaar liep de totale prijzenpot op naar meer dan 3,7 miljoen euro. Dit jaar zal de totale prijzenpot oplopen naar waarschijnlijk 5 miljoen euro. Tussen vrijdag 7 en zaterdag 15 november spelen 2.000 pokeraars uit de hele wereld om de grote prijzen en titels. Amsterdam is deze week het epische centrum van de pokerwereld.

ANP nieuws video:

http://pubstr.datiq.net/perssupport/HCPokerNL.wmv

Afgelopen jaar namen pokeraars deel uit onder andere Amerika, Canada, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Slowakije, Engeland, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, New Zeeland, Pakistan, Nederland, België, etc.

Het hoofdtoernooi van de Master Classics of Poker is het Lido Poker Tournament. Dit toernooi duurt van dinsdag 11 november tot en met vrijdag 14 november en kent een deelnamebedrag van 6.000,- euro plus 200,- euro inschrijfgeld. De Master Classics of Poker bestaat uit zeven verschillende toernooien. Hier worden de spelvarianten Texas Hold em en Omaha gespeeld. De deelnamebedragen van de toernooien variëren tussen de 300,- euro en 6.000,- euro. Het niveau van de prijzenpot is afhankelijk van het aantal deelnemers, aangezien de deelnamebedragen gezamenlijk de prijzenpot bepalen. Elk toernooi start dagelijks om 14.00 uur, met uitzondering van het hoofdtoernooi, deze start om 15.00 uur. Meer informatie over de Master Classics of Poker en het toernooischema is te lezen op www.masterclassicsofpoker.com.

###