Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Publicatiedatum: 8-11-2008 12:49:15

ZEVENAAR - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Doesburgseweg en de Nieuwe Steeg in Zevenaar. Hierover is op vrijdag reeds een bericht gepubliceerd. Dit bericht bevat enkele aanvullingen.

Het slachtoffer -een 22-jarige man uit Didam- deed op 6 november aangifte van mishandeling door een onbekende man. De aangever gaf aan dat hij op 5 november tussen 18.15 uur en 18.30 uur fietste onder het viaduct op de Doesburgseweg. Het slachtoffer verklaarde dat hij plotseling en zonder aanleiding van zijn fiets werd getrapt door de onbekende man. Daarop stapte hij weer op zijn fiets. Vervolgens -zo verklaarde het slachtoffer- werd hij op de Nieuwe Steeg richting Didam weer van zijn fiets gewerkt, waarna hij stompen kreeg op zijn kaak, neus en in zijn zij. De man stopte zijn agressie pas toen er een automobilist stopte en vroeg wat er aan de hand was. Volgens het slachtoffer reed de man in een grijze auto. De man fietste daarna op een oude fiets weg richting Lathum en de automobilist reed volgens het slachtoffer richting Didam. De aangever liep gekneusde ribben en een gekneusde knie op; hij heeft zich door de huisarts laten behandelen.

Getuigenoproep
De mishandeling vond plaats op een plek waar het zeker rond die tijd behoorlijk druk is. De politie gaat er dan ook zonder meer vanuit dat er getuigen zijn. Zij worden opgeroepen zich te melden. Dat geldt ook voor de automobilist die het slachtoffer te hulp kwam. Ook hij wordt dringend verzocht zich te melden. Men kan met de politie in contact komen via 0900-8844.
(08-154723)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053