Politie Zeeland


---


O-2176-2008 Arbeidsongeval, Nieuwdorp
Vrijdagavond rond 19.00 uur is een 44-jarige vrouw uit Zierikzee, bij een arbeidsongeval aan de Luxemburgweg in Nieuwdorp, gewond geraakt.
De vrouw werd tijdens werkzaamheden, in het ruim van een schip, door een juk van de loskraan tegen het hoofd geraakt. Hierdoor raakte de vrouw met haar hoofd hard de scheepswand. Ze is met een lift uit het ruim getakeld en, met verwondingen aan haar hoofd, per ambulance overgebracht naar het Erasmus medisch centrum in Rotterdam.
De gewaarschuwde traumahelikopters (2) zijn, mede door zware bewolking, niet ter plaatse geweest.
De toestand van de vrouw is stabiel. Over haar letsel is nog niets bekend.

W-2177-2008 Aanhoudingen in Middelburg
Vrijdagavond rond 21.45 uur zijn, op de Markt in Middelburg, 4 jongens uit Middelburg aangehouden.
Het viertal, één van 14 en drie van 15 jaar oud, wordt ervan verdacht even daarvoor, op de Schroeweg in Middelburg twee 14-jarige jongens uit Middelburg te hebben mishandeld.
De twee 14-jarige jongens fietsten tussen 21.10 uru en 21.15 uur over het fietspad van de Schroeweg komende uit de richting van de Schroebrug en gaande in de richting van de Mac Donalds.
Toen ze over de kruising met de Oude Vlissingseweg reden kregen ze onenigheid met een groepje van ongeveer 5 jongeren, die vanuit de Oude Vlissingseweg de kruising opreden. Hierbij zijn de twee 14-jarige jongens tot stoppen gedwongen en door het groepje belaagd.

O-2178-2008 Diefstal auto, Burgh-Haamstede
Tussen vrijdagavond 22.00 uur en zaterdagochtend 07.15 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Kloosterweg in Burgh-Haamstede, weggenomen.
Het betreft een gele Seat, type Cordoba (2-deurs model) met het kenteken
XN-LG-38. De auto heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

O-2179-2008 Diefstal uit bedrijf, 's-Heer Hendrikskinderen
Tussen vrijdagavond 23.30 uur en zaterdagochtend 07.30 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen.
Uit het pand zijn gereedschappen met onbekende waarde en enkele tientallen euro's weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-2180-2008 Mishandeling, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 00.00 uur en 00.30 uur, is een 42-jarige man uit Terneuzen, aan de Churchillaan in Terneuzen mishandeld door twee onbekend gebleven (jonge)mannen.
Tussen genoemde tijdstipppen fietste de man, aan de linkerzijde over het fietspad langs de Churchillaan toen hij iets na de rotonde rechts werd ingehaald door twee jongemannen.
In passeren gaf een van de mannen de 42-jarige Terneuzenaar een duw waardoor deze viel. Toen hij op de grond lag werd hij door één van de mannen enkele malen geschopt.
De 42-jarige man is in het ziekenhuis behandeld (gehecht) aan verschillende verwondingen in zijn gezicht.





Politie Zeeland