Dailywok groeit en bedankt Rotterdam met gratis eten


Gratis wokken op 8 november op het Stadhuisplein

ROTTERDAM, 20081028 -- In januari 2005 was dailywok de eerste in Rotterdam waar je verse wokmaaltijden in american-style bakjes kon halen voor een redelijke prijs. Inmiddels is er behoorlijk wat concurrentie bijgekomen, maar de kenners waren tot noch toe te vinden op de oude binnenweg. Maar voor de echte wokfans is er sinds kort een tweede optie in Rotterdam aan het Stadhuisplein. Op zaterdag 8 november biedt dailywok stadhuisplein een `rondje van de zaak' aan! Tussen 16.00u en 19.00u zullen onze koks zich uitsloven om zoveel mogelijk Rotterdammers te voorzien van een lekkere wokmaaltijd.

Afgelopen week opende dailywok een tweede vestiging in Rotterdam, aan het populaire Stadhuisplein. De nieuwe zaak is groter, gezelliger, makkelijker te vinden, enzovoorts. Kortom, de nieuwe locatie verschilt in alles van de bestaande vestiging, behalve dan natuurlijk wat betreft het menu; lekker, vers, ruime keus en dat alles heel betaalbaar.

Met de nieuwe vestiging hoopt dailywok nieuw en ander publiek aan te spreken, maar ook tegemoet te komen aan wensen van bestaande klanten. De kleine zaak aan de oude binnenweg is soms dermate druk, dat er behoefte was aan meer ruimte en meer zitgelegenheid. De vestiging aan het stadhuisplein biedt de gelegenheid om ook te kiezen voor dailywok als het niet gaat om even snel afhalen, maar even zitten tijdens het winkelen bijvoorbeeld.

Dailywok heeft in de afgelopen 3 jaar natuurlijk niet stilgestaan. In de tussentijd zijn er in Delft en Utrecht vestigingen geopend. Momenteel wordt er druk gewerkt aan nieuwe vestigingen, welke door franchisenemers zullen worden gerund.

Omdat Rotterdam toch de stad is waar het allemaal begon heeft dailywok een leuke actie om de opening te vieren. Op zaterdag 8 november biedt dailywok stadhuisplein een `rondje van de zaak' aan! Tussen 16.00u en 19.00u zullen onze koks zich uitsloven om zoveel mogelijk Rotterdammers te voorzien van een lekkere wokmaaltijd!





Dailywok