De Haagse Hogeschool

EHBO centraal tijdens Open Dag De Haagse Hogeschool op 8 november

Het studiejaar 2009-2010 lijkt nog ver weg, maar voor veel middelbare scholieren en mbo-studenten is de periode aangebroken dat ze zich moeten gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Om hen alvast een eindje op weg te helpen staat de Open Dag van De Haagse Hogeschool op zaterdag 8 november in het teken van Eerste Hulp Bij Opleidingskeuze (EHBO). Ook aan de ouders van toekomstige studenten is gedacht. Zij kunnen bij een speciale stand terecht met al hun vragen.

Tijdens de Open Dag wordt het Atrium omgetoverd tot een waar Eerste Hulp Bij Opleidingskeuze-plein waar bezoekers via het loopbaancentrum een studiekeuzetest kunnen doen en kunnen deelnemen aan een workshop rondom het beroepenspel dat door De Haagse Hogeschool ontwikkeld is.

Ook aan de ouders is gedacht. Speciaal voor hen en onze toekomstige studenten wordt een presentatie gegeven over wat studeren aan De Haagse Hogeschool inhoudt, welke kosten hieraan verbonden zijn, etc. Bovendien kunnen zij met al hun vragen terecht bij een aparte stand.

De Open Dag vindt plaats van 11.00 â 14.00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook onze vestigingen in Rijswijk, Zoetermeer en aan de Laan van Poot hebben op zaterdag 8 november Open Dag. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op zaterdag 7 februari 2009 van 10.00 â 15.00 uur.