Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Zaterdag 8 november:Who Got Skills...

Zaterdag 8 november is het alweer tijd voor Who Gots Skills! De eerste editie vond plaats in september in een volle basement zaal in Club Zonder Concessies en is buitengewoon positief ervaren. De tweede editie is in opkomst en zal plaatsvinden in Lantaren/Venster, Rotterdam. Voor deze special editie gaat de aandacht o.a. uit naar de rapgroep MASACA die hun debuutalbum CornerstONE zullen presenteren.

Er is wederom een modeshow in het programma opgenomen. Daarnaast worden foto's van opkomende fotografen op projectieschermen getoond. Het programma wordt gepresenteerd door Shay en na de show is er een afterparty in de foyer waar men onder het genot van een drankje nog even kan viben op de sounds van de DJ. Wil jij weten wie er creatief bezig is met zijn of haar talent op het gebied van muziek, mode en fotografie, dan moet je een kijkje komen nemen bij Who Got Skills...

Who Got Skills is een evenement waarin uiteenlopende vormen van kunst op één avond gepresenteerd worden. Een podium voor muzikanten, stylisten en fotografen.

Op zaterdag 8 november kun je wederom veel verwachten op het gebied van muziek, mode en fotografie.

Datum: ZATERDAG 8 NOVEMBER

Event: WHO GOT SKILLS...

Locatie: LANTAREN/VENSTER (GOUVERNESTRAAT 133, ROTTERDAM)

Entree: ¤12,50


Tijd 19:30 - 02:00

Reserveren: INFO@RDAMPRODUCTIONS.COM

Host: SHAY

DJ's: TURNE, TH'ACQUISITION & CIVIL

Noot voor de redactie (