LLiNK

Rotterdam, 24 oktober 2008

-PERSBERICHT-

LLiNK Ledenwerfshow

Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton

Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs van 75.000 euro voor zijn persoonlijke goede doel?

Het is erop of eronder voor LLiNK. Voor 1 april moet de groenste omroep 150.000 leden hebben, anders verdwijnt LLiNK. In de live Ledenwerfshow op 20 november laat LLiNK zien dat de omroep het verwezenlijken van dromen en idealen voorop stelt. Iedereen die die avond lid wordt mag stemmen op de vijf goede doelen die bestaande leden voorselecteerden. Een van die goede doelen kan maar liefst 75.000 Euro verdienen. Onder de overige vier wordt nog eens 25.000 Euro verdeeld.

Met de actie 'Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton', plaatsten de afgelopen twee maanden zo'n 150 mensen hun eigen goede doel of oplossing voor een betere wereld met een filmpje op de LLiNK website. LLiNK leden stemden op deze persoonlijke goede doelen en zo bleven vijf filmpjes over. Nu de teller weer op nul is gezet, volgen we live in de Ledenwerfshow, op welk filmpje nieuwe LLiNK leden die avond stemmen. De winnaar gaat met 75.000 Euro naar huis, om (een deel van) zijn goede doel te realiseren. LLiNK directeur Tanja Lubbers: 'Zo helpen mensen die lid worden niet alleen LLiNK, maar maken alle LLiNK leden samen de wereld een stukje beter'.

Drie jaar LLiNK-programma's
Met de actie 'Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton' laat LLiNK zien dat de omroep er is voor iedereen met idealen. Dat doet de groenste omroep in deze LLiNK ledenwerfshow natuurlijk ook door een terugblik op drie jaar LLiNK programma's op radio en televisie. Floortje Dessing: 'LLiNK inspireert kijkers en luisteraars om zelf een bijdrage te leveren aan een betere wereld en een mooiere toekomst.'

Vijf finalisten bekend op 8 november
Tot vrijdagavond 7 november 23:00 uur kunnen nieuwe en bestaande leden beslissen welke vijf ingezonden goede doelen filmpjes in de finale komen. Op http://reddegroensteomroep.llink.nl kan iedereen de filmpjes bekijken en kunnen leden stemmen. Op zaterdag 8 november maakt LLiNK op de website de vijf finalisten bekend. Zij gaan naar de LLiNK Ledenwerfshow op 20 november en maken kans op de hoofdprijs van 75.000 euro voor hun goede doel. In totaal wordt deze avond een ton weggegeven.

Bekende LLiNK gezichten en andere BN-ers
LLiNK gezichten Floortje Dessing, Froukje Jansen, Bas Westerweel, Sebastiaan Labrie en Marc de Hond presenteren de live LLiNK Ledenwerfshow en zetten zich in als ambassadeurs van de vijf finalisten. In de studio zijn andere BN-ers die uitleggen hoe LLiNK zij zijn en welke idealen hun hart sneller laten kloppen.

LLiNK Ledenwerfshow, donderdag 20 november om 20:30 uur op Ned 3

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


---


Noot voor de redactie,