Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaterdag 8 november 2008
20:15 uur
Lindenbergtheater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Kaartjes: E 9
024 - 327 37 37

Nederland-Belgie, theatersport in Lindenberg

Zaterdag 8 november om 20.30 speelt Op de Geest een internationale theatersportwedstrijd in het Lindenberg theater tegen de Belgische Improvisatie Liga (B.I.L). De huidige Nederlandse kampioen zal de strijd aanbinden met deze kampioenen uit België. Al jaren wordt improvisatietheater in België op zeer grote hoogte gespeeld. Zullen de Nijmeegse kampioenen een goede tegenstander blijken voor dit sterke team? Het zal zeker een onvergetelijke avond worden waarbij beide teams elkaar op het scherpst van de snede zullen houden om hilarische, ontroerende en verassende scenes te spelen.

Twee teams van vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. De toeschouwers bepalen waar de scènes over gaan; locatie, sfeer, emotie en personages. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. De grootste winnaar is echter het publiek.

Een kaartje kost E 9. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17

---- --