Eerste Nederlands Kampioenschap Koehandel


AMSTERDAM, 20081005 -- De zomermaanden kenmerkten zich dit jaar door de grote buitenspelen zoals het EK Voetbal en de Olympische Spelen. Wat veel mensen echter niet weten is dat duizenden jongeren zich voorbereiden op het NK-Koehandel. Op 8 november 2008 wordt in Amsterdam het eerste Nederlands Kampioenschap Koehandel gehouden. Koehandel is een gezelschapsspel dat jong en oud in verroering brengt, waarbij een slim bod tien keer meer waard is dan het hoogste bod. Het is meer dan een spel. Koehandel is een lifestyle. Bovendien lijkt Koehandel dé jongerenactiviteit van 2008 te gaan worden!

Het NK-Koehandel is een eendaags kampioenschap op topniveau voor 100 koehandel (spel) liefhebbers uit heel het land. Na een enerverende dag zal op zaterdag 8 november duidelijk worden wie zich officieel één jaar lang de beste koehandelaar van Nederland mag noemen! Natuurlijk gaat het er in de voorrondes om wie de meeste punten behaalt, maar een finale bepaalt de uiteindelijke winnaar.

Aan speciale Koehandel tafels strijden de deelnemers om de titel Nederlands Kampioen Koehandel 2008. De winnaar van het toernooi ontvangt uit handen van een prominente Nederlandse een speciaal ontworpen Gouden Koe. Tevens is hij/zij direct geplaatst voor het Wereld Kampioenschap Koehandel. De organisatie van het toernooi is in handen van drie jonge Amsterdamse liefhebbers/ondernemers. Geheel in stijl zorgt een DJ voor opzwepende muziek en inspirerende dierengeluiden.

Vanaf heden kunnen deelnemers in de leeftijd van 18 t/m 80 zich inschrijven op de website http://www.nk-koehandel.nl/inschrijven . Het Koehandel toernooi duurt van 13.00 uur tot circa 18.00 uur en vindt plaats in Restaurant/bar Canvas. Ook publiek is van harte welkom. Canvas is te vinden aan de Wibautstraat 150 te Amsterdam. Meer informatie over het Nederlands Kampioenschap Koehandel vind je op de website: www.nk-koehandel.nl. Voor meer informatie over dit evenement of andere activiteiten van de organisatie kun je terecht bij Andy op telefoonnummer 06-41546887.





Ingezonden persbericht