Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
09-11-2008 - 15-11-2008
Handelsmissie Madagaskar

In opdracht van de EVD organiseert de Netherlands-African Business Council (NABC) in November een handelsmissie naar Madagaskar. Belangrijke speerpunt van deze missie is de Agri-Business...

NABC biedt door middel van deze handelsmissie een uitgelezen kans om de Madagassische markt te ontdekken. Uitgebreidere informatie over Madagaskar en het voorlopige programma vind u op de website: http://www.nabc.nl/site/.

U kunt zich aanmelden via het registratieformulier, dat u eveneens op de website vind. Er is plaats voor maximaal 15 bedrijven. Daarnaast dient u zich ook aan te melden via de website van de EVD. De missie vind plaats van 9 tot en met 15 november. Wij verwachten dat u op 9 november arriveert in Antananarivo. De kosten van de missie zullen EUR 500,- bedragen voor de organisatie plus een voorschot van EUR 350,- voor gezamenlijke maaltijden en consumpties. Op basis van nacalculatie zullen deze kosten na afloop met u worden verrekend. Op het moment dat uw registratieformulier en betaling van EUR 850,- binnen zijn, bent u definitief aangemeld.

Na uw aanmelding zullen we u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om de match making en het programma zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Enige weken voorafgaand aan de missie zal een voorbereidingsbijeenkomst worden georganiseerd om alle noodzakelijke en praktische informatie aan u door te geven.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Bob van der Bijl (b.vanderbijl@nabc.nl), of met Philip Cotterell (philip.cotterell@nabc.nl).