Mojo Concerts

N*E*R*D óók in Amsterdam

Een gezellige chaotisch tafereel ontstond toen Pharell Jan en alleman uitnodigde het podium op te komen en mee te springen tijdens She Wants To Move. Iedereen die bij het optreden van N*E*R*D was tijdens Lowlands 2008 in de overvolle Alphatent raakte er maar niet over uitgepraat: de muzikaliteit en energie van Pharell Williams samen met zijn kompanen Chad Hugo en Shay misten hun uitwerking niet op het (over)enthousiasme van alle aanwezige Lowlanders.

Onder de naam The Neptunes werken Williams en Hugo al heel lang achter de schermen als producers voor wereldacts als Justin Timberlake, Jay-Z, Snoop Dogg en Madonna. Maar ook met hun eigen groep N*E*R*D treden ze regelmatig op de voorgrond waarmee ze aantonen van alle muzikale markten thuis te zijn: met hiphop als leidraad gaan ze geen experiment uit de weg. Naar aanleiding van het nieuwe album Seeing Sounds (met de superaanstekelijke hit Everybody Nose) komt het drietal weer Nederland. Zal tijdens het N*E*R*D optreden in Amsterdam opnieuw zo'n vrolijke chaos op de bühne ontstaan?

Let op: op donderdag 25 september start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 26 september 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het N*E*R*D* concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/nerd.

Zondag 9 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 27 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.