Gemeente Voerendaal

\ 27/10/2008 - Open dag belastinghuis GBRD
Met ingang van 1 januari 2007 hebben de gemeenten Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal de belastingtaken opgedragen aan de GBRD (Gemeenschappelijke Belasting- en RegistratieDienst).

Wanneer
Op zondag 9 november 2008 opent de GBRD haar deuren. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze belastingkeuken.

Waar
De experts op het belastinggebied zullen op al deze vragen en al uw andere vragen een antwoord geven. In ons belastinghuis gelegen aan het Emile Erensplein 55 te Landgraaf (voormalige gemeentehuis vanSchaesberg) worden op diverse werkplekken demo's en presentaties gegeven om meer inzicht te geven in onze werkprocessen.

Vragen
In de praktijk merken we dat er toch nog veel vragen zijn over gemeentelijke belastingen.
Altijd al benieuwd hoe uw WOZ-waarde tot stand komt? Wat doet een deurwaarder? Wat zie ik allemaal op de Digitale BelastingBalie? Welke voordelen biedt automatische incasso (AIC)? Wat biedt de GBRD op het gebied van Energie Prestatie Labels? Hoe brengt de GBRD de hele gemeenteen ook uw woning in beeld (d.m.v. 360°panoramafoto's)?

Gratis
Bezoekers maken kans op een gratis energieprestatielabel en op een gratis 360° panoramafoto (formaat 40 x 120 cm) van hun woning.

Animatie
Om ook ouders met kinderen de gelegenheid te bieden om bij de GBRD een kijkje te komen nemen, zorgen we voor animatie voor de kleintjes.

Informatie
Voor meer informatie over de GBRD, verwijzen wij naar onze website http://www.gbrd.nl