Ingezonden persbericht


Transation, beleef en ervaar de wereld van Transport en Logistiek.

Op zondag 9 november tussen 11.00 en 16.00 uur vindt op industrieterrein Katsbogten in Tilburg de tweede editie van Transation Tilburg plaats. Transation biedt de mogelijkheid te oriënteren op een toekomstig beroep in de transport en logistiek wereld en geeft een beeld van de carrièremogelijkheden in deze boeiende sector. Op deze "open transport dag" kan iedereen de transport en logistieke sector beleven.

Na het grote succes van vorig pakt de organisatie extra groot uit want dit jaar presenteren maar liefst meer dan 30 bedrijven en instanties zich op industrieterrein Katsbogten. Daarnaast is er speciaal voor de jongeren N-JOY Transport & Logistiek, een evenement waar jongeren enthousiast worden gemaakt voor de transport en logistieke wereld. Tevens zijn er geweldige prijzen zoals een Wii spelcomputer te winnen. Speciaal voor de vrouwen is Transation Lifestyle met onder andere een modeshow.

Transation is een samenwerkingsverband tussen een groot aantal transportondernemingen, gemeente, Transvak, scholenveld en andere belanghebbenden in de regio Tilburg. Tijdens Transation kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen van de Transport en Logistieke wereld. Voor jongeren en ouders, werkenden en werkzoekenden, vrouwen en mannen die het aandurven om een rondje in een vrachtwagen te rijden, staan er verschillende trucks klaar. Diverse transportondernemers presenteren zich met materieel en presentaties. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven op www.transation.nl. De entree is gratis.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht