Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

27 ste editie Hobbybeurs; UNIEK in Nederland

De Hobby- en Modelbouwbeurs in het WTC Expo te Leeuwarden, gehouden van donderdag 6 t/m zondag 9 november trok opnieuw weer duizenden bezoekers. Ruim 12.500 geĂŻnteresseerden uit heel Nederland, brachten een bezoekje aan de beurs, die volgens de organisatie perfect verlopen is. Ruim 22.000 m2, verdeeld over 3 hallen, stonden in het teken van hobby's, ambachten, verzamelingen en modelbouw. De grote opzet, de vele noviteiten en meer dan 200 deelnemers, zorgden voor zeer divers aanbod voor jong & oud, man & vrouw!

Enthousiasme onder de bezoekers en onder de standhouders, ondanks het feit dat de beurs gelijktijdig viel met de Kreadoe in Utrecht waar een aantal vast standhouders stonden en wat wel te merken was in het bezoekers aantal heeft een ieder zich prima kunnen amuseren. De sierduiven club en 't Raskonijn trok veel bekijks met hun dierenshows. De Friese Aeroclub heeft zich uitstekend kunnen presenteren met de zweefvliegtuigen. Een viertal bezoekers hebben een zweefvliegvlucht gewonnen boven Friesland die binnenkort plaats zal vinden. Verder was er veel spektakel op het water en in de lucht.

DE workshops op het creatieve gedeelte van de beurs werden druk bezocht en ook daar was men zeer tevreden over de diversiteit hiervan.

Volgend jaar alweer de 28ste editie en ook dan zullen wij als organisatie weer verrassend uit de hoek komen.